28 Eylül 2015 Pazartesi

               BEN KİMİM?

     Öncelikle kendimi tanıtayım. Ben Melike. Anlamı padişah karısı, kraliçe demekmiş :D İsim özelliklerine bakarsanız ticarete yatkınmışım, sıkıntılardan kurtulmak için her türlü mücadeleyi verirmişim, sanatsal yeteneğe sahip bir kişiliğe sahipmişim, kırılgan, başarılıymışım bla bla bla...  Şaka bi yana doğru yani :)
     
     25 yaşımdayım, gerçek bir aslan burcu kadınıyım, aslen Kayseriliyim,  11 senedir Antalya'da ailemle yaşıyorum. Kimyagerim ama mesleğimi sevmiyorum. Daha doğrusu okuduğum süre boyunca sevemedim kimyayı.. Bunun üzerine çalışma alanımı değiştirmeye karar verdim.

      İlk hayallerimden biri tam olarak buydu.. Pastacı ustası olmak, butik işlerle uğraşmak.. Tecrübe edinmek için bir çok yerde çalıştım. Figür kursları aldım. Pastacılık ve ekmekçilik kursuna yazıldım ve sertifika sahibi oldum. Ooohhh misssss :) Usta pastacı olma yolunda ilk hayalimi gerçekleştirmiş bulunmaktayım..
***BEBEK DOĞUM PASTASI***
***FİGÜR AŞAMALARI***
**EŞİNİ SEVEN BİR BAYANDAN**
***NİŞAN PASTASI***
***İSPANYOL GÜZELİ***


   Şehir değişikliği nedeniyle uzun süredir çalışmıyorum. tükenmişlik sendromu bize de 
nasip oldu :) Haa pişman değilim ama bu süreçte aldığım kilonun haddi hesabı yok.. Merak etmeyin bu konuyu sakıza çevirip uzun uzadıya kilolarımdan bahsetmeyeceğim. Ama arada bir vermek istediğim kilolardan kurtuldukça sizinle de paylaşırım demedi demeyin ;) Kızsal bi durum anlayacağınız...


     Neyse neyse çenemiz açıldı.. Daha çooook konuşacağız inşallah çoookkk.. Şimdilik ilk hayalimden ve kendimden bahsettim. Bloguma hoşgeldiniz.. Yeni ve asıl hayalime gelene kadar çok sohbet edeceğiz. Yeter ki beni ve blogumun ismini unutmayın..

         Sevgi ve saygılar bizden efendimmm :)